MIONA I STANISLAV PRVI PUT OČI U OČI NAKON SVEGA: Brutalno OPLELI po Ša, pa otkrili sve TAJNE iz njihove veze
Miona i Stanislav, Foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

IZNENADIĆETE SE

MIONA I STANISLAV PRVI PUT OČI U OČI NAKON SVEGA: Brutalno OPLELI po Ša, pa otkrili sve TAJNE iz njihove veze

Krofak ne može da veruje šta njegova bivša devojka dozvoljava sebi u odnosu sa reperom. Pokušao je da joj objasni šta se dešavalo u spoljnom svetu kada se ona muvala sa Nenadom.

Objavljeno:

Miona Jovanović i Stanislav Krofak su se juče venčali u rijaliti. Bivši ljubavni par je izgovorio sudbonosno "da" pred rijaliti matičarem, a onda je napravljena gala proslava na imanju. Mladenci su nakon svadbe otišli na medeni mesec van imanja.

U hotelu u kom borave, imali su zadatak da igraju "Igru istine". Ovo je prvo njihovo suočavanje nakon što se Miona upustila u vezu sa Nenadom Aleksićem Ša. Reperu je smetalo da njih dvoje obave razgovor, pa do sada su se izbegavali u rijalitiju. Noćas su evocirali uspomene na njihovu vezu i po prvi put su obavili ozbiljan razgovor o njihovom odnosu. Tom prilikom su otkrili nepoznate detalje iz njihove veze.

- Zašto si uzimala moj telefon a ja ti nisam dao da uzmeš. Šta si našla u njemu? - pitao je Stanislav.

Miona igra Igru Istine sa Stanislavom
Miona igra Igru Istine sa Stanislavomfoto: Printscren/youtube/Zadruga Official

- Vidi, svašta sam našla. Poruke sa ženskim osobama, javljale su ti se devojke a ti si brisao poruke. Na moje oči si brisao, dokaži da nisi odgovorio kad si obrisao - rekla je Miona.

- Nisam ja njima nikada odgovarao na poruke - rekao je Stanislav.

- Šta misliš je l' gore ovo što me uvredio ili ovo što si ti radio? - pitala je Miona.

Stanislav odgovara Mioni na pitanje o prošlosti
Stanislav odgovara Mioni na pitanje o prošlostifoto: Printscren/youtube/Zadruga Official

- Ja mislim da je puno gore što ti on radi, ti dok nisi živela kod mene nisam znao da će odnos biti sto posto čvrst i zato sam to radio. On te sramoti na javnoj televiziji, govori ti katastrofalne uvrede, nisi ti maloumna da ne kontaš neke stvari, tvoje samopoštovanje srozao je na minimum. Svaka osoba koja ima razum vidi da to nije normalno. Ja ne mogu da te prepoznam sada i kad si živela kod mene. Ta divljačka ponašanja od tvog dečka su mi katastrofalna, kad sam video šta se dešava ja sam napravio haos. Ja znam kakvo je moje društvo, nisu oni papci, već su mi slali istinu. Da li je normalno da neko spominje bivšeg, ta ljubomora i ti prebačaji, ne mogu da verujem da neko može dopustiti takvo poniženje - rekao je Stanislav.

- On je možda jedina osoba koja veruje da će to sa nama biti okej kad izađemo napolje - rekla je Miona.

- Od svih ljudi na svetu samo on jedini u to veruje. U to vreme kad smo tek krenuli viđati ja sam bio u odnosu sa Leom. Ja sam zbog tebe ostavio Leu i to nije bilo sigurno, da sam hteo nešto sa drugom bio bih, ne bih ostao sa tobom - rekao je Stanislav.

Stanislav 'zeza' Mionu
Stanislav "zeza" Mionufoto: Printscren/youtube/Zadruga Official

- Je l' ti žao što mi se nisi izvinila kad si ušla unutra? - pitao je Stanislav.

- Ti nisi pratio rijaliti i ustaješ tako pametan da govoriš da te je vređao - rekla je Miona.

- Ja sam pratio rijaliti prvih mesec dana i onda kad je bilo ono sa Lakićem prestao sam da gledam jer su mi slali razne gluposti - rekao je Stanislav.

- Ja sam prvo bila prijatelj sa njim i onda sam mu pričala za moja nepoverenja, ja sam mu pričala za svingeraj i da li mu je to normalno. Ja sam te branila svaki put i rekla sam mu da ne priča ništa o tebi, o početku smo imali svađe jer sam te ja branila i onda ustaješ ti i govoriš da sam dozvolila da te blati - rekla je Miona.

Stanislav brutalno zeza Mionu
Stanislav brutalno zeza Mionufoto: Printscren/youtube/Zadruga Official

- Meni nije normalno da on tebe vređa, i da ti govori takve stvari, ja bih ga odmah ostavio. Ne znam kako neko može biti u odnosu da neko upravlja sa tobom - rekao je Stanislav.

- Mi smo bili svi u separeu jedne večeri, a pored u separeu je bila jedna ženska i drug je okačio stori i napisao ful haus, približio je kameru i došao kod nas svih i svi podelili stori kao i ja, odmah sutra ujutru novinari objavili kako izlazim po splavovima sa devojkama. Onda sam ja imao grižu savest i pokušavao sam na sve načine da ti pošaljem poruku, onda sam ja išao na svaki način da ti pošaljem neki znak, onda sam se setio da stavim medu i negde da se napiše bebeks da se setiš od mene, kao da šalje Danica jer moje stvari nisu hteli da unesu. Ja šta da uradim nisam znao, uzmem dron i dođem tu, napišem flomasterom za tebe i onda sam ga pustio. Ostavio sam telefon i slika mi se izgubila, nestala mi je baterija i tad su me videli ovi iz obezbeđenja, ja sam morao da odem - rekao je Stanislav.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/SrbijaDanas/Ivana Dančić Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.